Montazne Kuce Bih

Montazne Kuce Bih

Montažne kuće - DI - 120 • DOM INVEST d.o.o. Žepče ...

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible.
Image source: https://www.webgradnja.hr/images/katalog/popup/montazne-kuce-di-120-8305-1.jpg
Report This Image

Proizvođač montažnih kuća (certifikat iso 9001) ul. safvet-bega bašagića, zavidovići, bih ( bosna i hercegovina ). Montažne kuće su napravljene od visokokvalitetnih materijala sa preradom i ubrzanom gradnjom u svim klimatskim zonama, prilagođene za život i odmor.... O nama. 30 godina iskustva i rada u izgradnji montažnih eko objekata. 1983 g. prvi puta naš stručni tim obilazi proizvođače montažnih eko kuća iz slovenije i bih..

S dozvolom ili bez. na našem portalu već je nekoliko puta postavljeno pitanje da li je potrebna građevinska dozvola za gradnju montažne kuće?!. U našim pogonima se stvaraju proizvodi kao što su montažne kuće, pelet, prozori i vrata, među najkvalitetnijim u evropi. proizvodnja montažnih kuća od 1989.. Zima je. bezbrižni ste, pobjegli ste od gradske vreve i zaputili se u planinu, u tišinu. uz omiljenu knjigu i čaj opuštate se od stresa, a hrane imate dovoljno da biste preživjeli još pokoji nalet hladnog vala, piše večernji list bih..

Kupujte montažne kuće i drvene brvnare u najvećoj fabrici montažnih kuća i drvenih brvnara na balkanu. cijena montažnih kuća i drvenih brvnara kod nas.... Montažne kuće. kuće su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala, sa privredom i ubrzane gradnje u svim klimatskim zonama prilagođena za život i odmor..

Related image with Montazne Kuce Bih